S-a trezit la morgă cu un bilet agățat de degetul mare: șoc într-un spital

Moartă, înviată și moartă din nou. Nu este o fantezie este povestea adevărată a unei femei de 62 de ani din Rusia. Femeia a fost declarată moartă de medicii unui spital în urma unei boli. Apoi a fost transferată într-unul dintre frigiderele de la morgă pentru a-i fi efectuată autopsia.

Și până aici , nimic ciudat.  Doar că după câteva ore s-a trezit. Chiar dacă medicii au încercat să o stabilizeze femeia a murit de-adevărat din cauza hipotermiei. Un angajat al spitalului își dăcuse seama că ceva nu este în regulă când i-a agățat eticheta pe degetul mare: cadavrul s-a mișcat și a deschis ochii.

Bianca moare la varsta de 4 ani: pe corp au fost gasite semne de abuz sexual si lovituri

„A înviat”, a spus omul într-un șoc. Câteva ore mai târziu a avut un atac de cord: medicii au încercat să o readucă la viață timp 40 de minute. Dar nu au reușit, a stat prea mult timp în frigiderul de la morgă.

 

„A murit de hipotermie”, a spus doctorul Mihail Danilov de la spitalul Belogorsk. „Probabil că ar fi putut să se salveze dacă nu ar fi stat în frigider așa mult „, spun membrii familiei. Poliția a inițiat o investigație asupra decesului femeii dar și a spitalului.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram