Scandal în Rusia! Cazul șocant al unei fetițe de 13 ani însărcinată: tatăl are 10 ani

Scandal în Rusia! Cazul șocant al unei fetițe de 13 ani însărcinată: tatăl are 10 ani

Evenimentele au avut loc în orașul Krasnoyarsk , în regiunea Siberia Centrală, iar fata de 13 ani se gândește în prezent să ducă sarcina până la capăt….  În acest moment, însă, poliția rusă a demarat o anchetă  pentru a scoate la suprafața adevărul. Anchetatorii nu sunt convinși că tatăl copilului ar putea fi un băiat de numai 10 ani .

Potrivit celor relatate de postul local de televiziune TBK, cei doi copii sunt prieteni de joacă și se cunosc de când erau mici…sau mai mici ca spunem așa și merg la școli diferite.

Între timp, poliția locală a făcut următoarea declarație: „La 13 ianuarie 2020, am primit informații din partea medicilor de la un spital din orașul Zheleznogorsk că o studentă în vârstă de 13 ani este însărcinată . Comitetul de investigare al Federației Ruse pentru teritoriul Krasnoyarsk și Republica Khakassia au demarat o anchetă  ” .

Citește și O justiție cu viteza melcului: au întreținut raporturi cu fiul lor pentru a-i demonstra că nu este gay

Postul de televiziune a intervievat și un medic pediatru, Nikolai Skorobogatov,  care  întrebat despre acest caz, care și-a exprimat îndoiala cu privire la paternitatea băiatului de 10 ani, chiar dacă  teoretic un astfel de eveniment ar putea fi posibil. Între timp anchetele continuă…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram