Se preface că este invalid pentru a-i fi schimbat scutecul: ” Este o perversiune de care sufăr”

Se preface că este invalid pentru a avea îngrijitori care să-i schimbe scutecul și pentru a-și satisface perversiunea sexuală . Rutledge Deas, 29 de ani, din New Orleans, a fost arestat pentru fraudă după ce s-a prefăcut că este handicapat sever obținând astfel reduceri de impozite și sprijin de care nu avea nevoie.

Tânărul a folosit o aplicație numită UrbanSitter pentru a angaja o studentă universitară pentru îngrijirea unui frate în vârstă de 18 ani, pe nume Cory. Evident, fratele nu exista și Cory era identitatea lui falsă. Timp de un an a avut îngrijitori care și-au schimbat scutecul, lucru în care tânărul a mărturisit că a simțit plăcere.

Un adolescent de 12 ani internat de urgență: medicii au rămas șocați

Evaluările au arătat o instabilitate psihică, o traumă din copilărie, ceea ce l-ar fi determinat să aibă plăceri sexuale în a fi tratat ca nou-născut. Cu toate acestea, îngrijitorii au observat ceva în neregulă cu plățile, pe lângă faptul că, în ciuda dizabilității, fratele lui Cory nu a fost niciodată prezent.

Autoritățile au fost alertate cu privire la fraude, conform raportului Daily Mail, iar Rutledge Deas a fost arestat și își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram