Șeful poliției mexicane a fost arestat în legătură cu uciderea familiei Mormonilor

Șeful poliției mexicane a fost arestat în legătură cu uciderea familiei Mormonilor.  Nouă femei și copii de origine americană au fost împușcați  de cartelul de droguri luna trecută Autoritățile mexicane au arestat un șef al poliției municipale pentru legături suspecte în uciderea a trei femei și șase copii de origine americană în nordul Mexicului, luna trecută, a  informat vineri un oficial. Persoanele suspecte aparțin unui cartel de droguri și au împușcat mortal cele nouă femei și copii din familii de origine mormonă din statul Sonora la 4 noiembrie, stârnind indignare în Mexic și Statele Unite.

Mai multe mijloace de informare din Mexic au raportat că agenții de ordine l-au arestat pe Fidel Alejandro Villegas, șeful poliției din municipalitatea Janos, care se află în statul vecin Chihuahua, sub suspiciunea implicării în infracțiune, scrie The Gurardian

Citește și Masacru în Mexic: 12 membrii a unei familii dintre care 9 copii au fost uciși

Un oficial federal, vorbind în  anonimat, a confirmat arestarea lui Villegas și a declarat că urmează reținerea a altor suspecți . Oficialii mexicani cred că femeile și copiii au fost uciși după ce au fost prinși într-o dispută între cartelele locale de droguri care se luptau pentru controlul zonei. Sub presiunea administrației Trump, Andres Manuel Lopez Obrador, a solicitat cooperarea SUA în acest caz, invitând FBI să ajute la anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram