Și-a abuzat fiica de 10 luni până când a ucis-o, înainte de chema ambulanța a căutat pe google ce să facă

Și-a abuzat sexual fiica de 10 luni până la moarte și a început să vorbească pe internet cu niște prieteni. Austin Stevens din Lower Providence Township, Pennsylvania, a abuzat sexual de fetița lui Zara Scrugg până când a ucis-o. Când și-a dat seama că micuța nu se simte bine, a început să caute pe Google ce ar putea să facă în această situație și să vorbească cu câțiva prieteni, în loc să cheme ajutor.

Omul ar fi tastat mai multe propoziții pe Google pentru a găsi răspunsuri: „Dacă bebelușul încetează să respire”, „Ce se întâmplă dacă nu auzi inima sau bătăile inimii bebelușului,„ Copilul meu nu respiră ”și„ De unde știi dacă un bebeluș este mort? ”. Înainte chiar de a apela la ajutor, a discutat online cu niște prieteni și abia după câteva ore a chemat o ambulanță. Dar când medicii au ajuns la locuință, nu mai era nimic de făcut.

Citește și Violată de o rudă, rămâne însărcinată, tânără de 16 ani ucisă de tatăl și de fratele ei: „Rușinea familiei”

O autopsie ulterioară a arătat că micuța a fost agresată sexual și a suferit un traumatism cranian, iar monstrul a fost arestat, relatează presa locală . Stevens a fost arestat și acuzat de raporturi sexuale involuntare deviante, abuz de minor, agresiune agravată, agresiune indecentă agravată, pericol pentru bunăstarea copilului și alte infracțiuni. Întreaga familie este sub șoc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *