Și-a ascuns cele două sarcini și și-a ucis bebelușii imediat după ce a născut, deoarece partenerul nu dorea copii

Și-a ascuns sarcinile și și-a aruncat bebelușii la coșul de gunoi, deoarece partenerul nu dorea să aibă copii.  Alyssa Dayvault  în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat pentru două acuzații de crimă și abuz asupra copiilor de către un tribunal din Carolina de Sud, după ce a recunoscut că a ucis doi copii.

Citește și Tragedie de familie: o mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o

Femeia, care între timp s-a ascuns cele două sarcini, una în 2017 și cealaltă în 2018. Nu ar fi spus nimic nici măcar partenerului ei, care se pare că nu-și dorea copii, așa că a păstrat secretul, a născut în secret și apoi i-a ucis pe cei doi bebeluși aruncându-i la gunoi, relatează The Sun.

Dayvault a declarat poliției în interogatoriile anterioare că prima fiică născută în 2017 avea un cordon ombilical în jurul gâtului iar când a născut a doua oară a leșinat și când s-a trezit, bebelușul  era deja mort. În ambele situații, copiii au murit din cauze naturale, a spus ea, și intrând în panică i-a aruncat în gunoi. Cu toate acestea, medicii au adus prove care au demonstrat că femeia mințea deoarece autopsia asupra unuia dintre cadavre a arătat că al doilea copil s-a născut în viață.

Medicii au aflat și ce se întâmplase. După a doua naștere, femeia s-a dus la spital deoarece nu a putut să-și scoată placenta și a făcut o infecție. Medicii au întrebat unde este copilul iar femeia le-a spus versiunea ei.

Dayvault a fost denunțată, dar a reușit să scape. Până în prezent nu se știe unde s-ar putea ascunde și este căutată în toată țara.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

One thought on “Și-a ascuns cele două sarcini și și-a ucis bebelușii imediat după ce a născut, deoarece partenerul nu dorea copii

  1. Pe-asta daca o numesti catea, jignesti cateaua. Sa putrezeasca nenorocita in puscarie ! Pentru un barbat sa-ti omori copiii ? O minte sanatoasa nu poate accepta asa ceva !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1