Și-a decapitat soția și a mers la poliție să se predea. Bănuia că îl trădează cu un vecin

Un soț gelos și-a decapitat soția doar pentru că a văzut-o vorbind cu vecinul său. Kinnar Yadav , în vârstă de 40 de ani, bănuise de mult că soția sa Vimla, în vârstă de 35 de ani, i-a fost necredincioasă, relatează Daily Star Online.

Unii locuitori din Baberu, din regiunea indiană Banda, i-au spus bărbatului că soția are o aventură cu Ravikant Yadav , care trăiește nu departe de locuința cuplului. Kinnar a ieșit la plimbare vineri dimineață și când a ajuns acasă, și-a văzut soția Vimla vorbind cu Rakivant. Potrivit poliției locale, se pare că femeia a vrut pur și simplu să cumpere un bivol. Dar la vederea celor doi, soțul gelos  și-a pierdut cumpătul.

Citește și Rămâne însărcinată cu amantul și luni de zile își ascunde fiica într-un dulap: „Speram că va muri de foame”. Fetița este pe moarte

Bărbatul a apucat un topor și l-a atacat pe celălalt, rănindu-l înainte de a putea scăpa. Apoi și-a lovit nevasta, ucigând-o și decapitând-o . Cei doi fii minori ai cuplului nu erau acasă la acel moment. Ofițerii spun Kinnar și-a luat capul soției și a mers aproape 3 km la cea mai apropiată secție de poliție ca să se predea.

Celălalt bărbat rănit a fost salvat și internat în spital . Condițiile sale sunt stabile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *