Și-a înjunghiat soția cu sânge rece: ”Închide ochii, am o supriză pentru tine”

Shaun May, în vârstă de 34 de ani, și-a înjunghiat soția, Laura May  în gât, după ce au au petrecut o seară romantică.  Atacul a fost complet neașteptat, bărbatul i-a spus femeii să închidă ochii pentru că i-ar fi făcut o surpriză și, în schimb, a atacat-o cu sânge rece.
Femeia a fost salvată printr-un miracol, întrucât cuțitul nu i-a atins artera principală. Bărbatul fusese concediat de la locul său de muncă pentru anumite nereguli. În fața polițiștilor el a recunoscut că nu a avut curajul să-i spună soției sale ceea ce a făcut, că nu știa cum vor pot plăti ipoteca pe casă, așa că a preferat să o ucidă. În timpul interogatoriului, el a mărturisit, de asemenea, că intenția sa era să se sinucidă după atac, scrie  Daily Mail.

Prețul unei aventuri extraconjugale: o femeie a fost împușcată mortal de fostul soț în fața tribunalului

Cei doi aveau o relație foarte senină. Erau întorși de 2 zile dintr-o vacanță, în acea seară au cenat după care s-au dus în dormitor.  La un moment dat bărbatul i-a spus soției să se lege la ochi deoarece avea o surpriză pentru ea.  S-a dus în bucătărie, a luat cuțitul, a îngenuncheat în fața patului, a numărat până la 5 și a înjunghiat-o.

Bărbatul a fost arestat și își așteaptă procesul .

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram