Și-a ucis fiica de trei ani după care i-a aruncat cadavrul într-un râu și a raportat dispariția

Își ucide fiica și apoi îi raportează poliției dispariția. Ana Karen Estrada Cavazos și- a ucis fiica ei de 3 ani, Ana Roberta Estrada Cavazos și apoi a aruncat cadavrul într-un râu înainte de a chema poliția și de a raporta dispariția copilului . S-a întâmplat în nord-estul Mexicului.

Citește și L-au crezut mort și l-au pus într-un congelator, dar se trezește după 20 de ore: familia anchetată

Poliția a început imediat anchetele, după cum a raportat și The Sun , însă micuța a fost găsită fără viață de-a lungul malului râului Topo Chico, în zona Praderas de la Enramada, lângă casa ei. Astfel, agenții au început să investigheze cazul și au descoperit de la vecini că fetița a fost victima abuzurilor de către mama și tatăl ei vitreg de mai multe ori în trecut. Mărturii confirmate de semnele găsite pe corpul victimei.

După interogatoriu, femeia a mărturisit și a povestit întreaga crimă. După ce a bătut-o până când a murit  a băgat-o în cărucior și a aruncat-o în râu încercând să simuleze un accident. Dintr-o primă analiză se pare că micuța  a murit din cauza unei leziuni grave la cap. Femeia și partenerul ei au fost arestați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 1 =