Și-au lăsat copilul de 2 ani afect de autism să rătăcească gol pe stradă: părinți arestați

Și-au lăsat copilul de 2 ani afect de autism rătăcind singur pe stradă. Molly Neal, în vârstă de 38 de ani, și David Estrada, în vârstă de 37 de ani, au fost arestați luni, după ce poliția a primit o informație privind un copil care rătăcea gol pe o stradă aglomerată. Vecinii au avut grijă de copil și l-au dus la apartamentul lor alertând autoritățile.

Citește și Petrecere cu sfârșit tragic: un băiețel de numai 3 ani s-a împușcat mortal chiar de ziua lui

Când poliția a ajuns la locuința din Wichita Falls, Texas, i-au găsit pe părinții copilului țipând că fiul lor a fugit și erau disperați să-l găsească. Vecinii au declarat că băiețelul a fost văzut de mai multe ori pe stradă, adesea fără haine și murdar. Femeia care l-a îngrijit a precizat că a avertizat părinții, însă, văzând că nimeni nu a intervenit, a salvat mai întâi copilul și apoi a chemat autoritățile.

Părinții au fost arestați. Ambii au antecedente penale pentru trafic  de droguri. Familia era de mai mult timp  urmărită de servicii sociale care au raportat o stare de neglijare extremă în care trăia copilul. Adesea ușa era lăsată deschisă, iar cei doi părinții nu au acordat niciodată atenție copilului. Acum, acuzația este de abandon al unui copil sub 14 ani, după cum a raportat presa locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 9 = 1