Sicilia, accident între un feribot cu 350 de pasageri la bord și un iaht: 5 răniți, unul este grav

Accident în largul Insulelor Eoliene, în Sicilia, unde un feribot care transporta 350 de turiști s-a izbit într-un iaht  rănind 5 persoane, dintre care una în stare gravă care fost transferată cu elicopterulul la spital din Messina. Investigații în curs. Cauzele accidentului sunt încă necunoscute.

Sala operativă a Gărzii de Coastă din Lipari a primit azi dimineață în jurul orei 11:30 o solicitare de ajutor pentru unii turiști răniți în urma unui accident pe marea din Sicilia între o navă cu 350 de pasageri la bord și un iaht de douăzeci  În barca cu răniții la bord se aflau un medic și o asistentă care au început îngrijirile medicale.  Dintre cei cinci pasageri care au suferit diverse răni, cel mai grav a fost transportat cu salvarea elicopterului la Spitalul din Messina.

 

Un profesor irakian a transformat un Kalashnikov într-un instrument muzical pentru a opri războaiele

Între timp, Autoritatea judiciară competentă din cadrul Parchetului din Barcellona Pozzo di Gotto, Biroul Sectorului Maritim din Lipari a lansat o anchetă specială pentru a înțelege mai bine dinamica accientului .

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.