Soțul o cheamă „vacă grasă”, ea pierde 50 de kilograme și îl părăsește

Soțul o cheamă „vacă grasă”, ea pierde 50 de kilograme și îl părăsește

Umilită și jignită de soțul ei. Jen Mellor, o englezoaică de 35 de ani, a decis să schimbe aspectul dar și căsătoria. Femeia, la 24 de ani, a rămas însărcinată cu fiul ei Ben, care s-a născut cu autism. Tocmai pentru a rezista stresului unei situații atât dificile, începuse să mănânce, găsind doar confortul de a fi o mamă singură doar în hrană.

Doi ani mai târziu, l-a cunoscut pe Andy pe internet și s-au căsătorit:  „Părea că îl deranja greutatea mea și mi-a spus că mă iubește așa cum eram”, a spus tânăra, dar după scurt timp, bărbatul a început să facă comentarii negative despre corpul soției sale suficient pentru a o forța să doarmă pe canapea pentru ca soțul ei să aibe mai mult spațiu în pat.

Caz grav de malpraxis: un copil de 9 luni a murit după ce medicii i-au administrat o doză de medicamente de 10 ori mai mare

Mai mult, nu a ratat niciodată nico ocazie de a o insulta în public: „Îi plăcea să mă facă să-mi fie rușine de mine chiar și în public. El nu a înțeles că insultându-mă înrăutățește situația, și cu atât mai mult cu începusem să mănânc”,   a adăugat ea.

Momentul deciziv a venit atunci când soțul ei a numit-o „vacă grasă”. I-a ajuns până la os și a reacționat. În ianuarie 2014, Jen a decis să se alăture unui grup fitness pentru a slăbi și pentru a-și crește stima de sine și, după un an de sacrificii, a reușit să piardă 50 de kilograme .

A fost atunci când Jen a decis să-și părăsească soțul, care nici  nu a apreciat nici măcar aceste eforturi. Dar ea a continuat să meargă mai departe alături de fiul ei Ben  și cu noul partener, Stuart Eggleshaw, care în sfârșit o face să se simtă importantă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram