Spania, un bebeluș a murit după ce mama l-a zdruncinat prea tare: mamă româncă anchetată

O mamă româncă  de numai 18 ani , este cercetată pentru moartea fiului ei de doar o lună . Băiețelul ajunsese la spital cu semne suspecte de maltratare : internat cu simptomele tipice ale sindromului copilului zdruncinat , nou-născutul a murit după aproape două săptămâni de agonie.

S-a întâmplat în provincia Lleida (Catalonia), în Spania. Potrivit portalului 20minutos.es , mama româncă rezidentă în Tàrrega , este anchetată în stare de libertate cu obligația de a se prezenta în instanță la fiecare 15 zile. Băiețelul fusese internat la 5 noiembrie într-un spital din Lleida, însă starea lui a părut imediat atât de gravă încât a fost transferat cu elicopterul într-o unitate dotată din Barcelona. Medicii, însă, nu au putut să-l salveze.

Citește și Tragedie la grădiniță, o fetiță de 2 ani a murit sufocată cu o bucată de cârnați

Tatăl copilului, tot de naționalitate română, la momentul evenimentelor se afla în afara casei și lucra, dar pentru anchetatori este un martor cheie. Investigațiile privind presupusele rele tratamente au început după plângerea medicilor spitalului din Barcelona, ​​suspicioși de starea copilului, care nu avea nici o rană superficială, ci leziuni cerebrale grave, tipice sindromului copilului zdruncinat .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − = 16