Spitalele pline din cauza Coronavirusului, un bărbat de 42 de ani bea 8 beri și-și scoate singur dinții

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Portsmouth, Anglia, și-a extras doi dinți , doi incisivi superiori, deoarece din cauza urgenței în curs de desfășurare nu a putut să-și facă o programare la o instituție de sănătate publică. Tabloidele britanice spun povestea lui Chris Savage, un bărbat de 42 de ani care și-a pierdut locul de muncă în timpul epidemiei și nu a putut merge la un spital privat.

El ar fi cerut ajutor la cel puțin douăzeci de stomatologi afiliați înainte de a decide să-și scoată dinții el cu o pereche de clești ruginite. Savage și-a rupt cei doi dinți anul trecut în urma unui accident de bicicletă și de câteva zile avea dureri insuportabile.

Citește și O mamă și-a pus în vânzare fiica nou-născută cu puțin peste 3000 de euro: „Am vrut să cumpăr o pereche de cizme noi”

Pentru a îndura durerea extracției, ar fi băut opt cutii de bere Stella Artois. Bărbatul a numit operația la domiciliu „cea mai oribilă experiență din viața sa”. „Aș fi putut să aștept o săptămână și să împrumut bani, dar chiar nu mai puteam aștepta ”, a adăugat el, durerile erau îngrozitoare.

Roger Batterbury, președintele organizației Healtwatch Portsmouth, s-a declarat „absolut șocat” de „povestea cu adevărat terifiantă care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *