Spunea pe rețelele de socializare că duce o viață de lux, dar în realitate a fost arestată pentru furt: povestea frumoasei Monique

Monique Agostino,  o tânără mamă din Sidney  în vârstă de 25 de ani, se prezenta pe Instagram drept influencer cu o viață ultra-luxoasă între călătorii în jurul lumii, cine în cluburi exclusive și haine scumpe…. o viață care nu se potrivea cu realitatea. Monique nu era atât de bogată pe cât voia să pară iar minciunile au ieșit la suprafață.

Să ne întoarcem la început: Monique avea 22 de ani și vindea apartamente pentru agenția Mainly din Sydney. Visul ei a fost să devină faimoasă pe rețelele de socializare, și a reușit, dar cu înșelăciune, publicând conținuturi ale unei vieți luxoase false. Adevărul este următorul: în 2018 Monique a fost arestată pentru complicitate la jaf și furt, a fost surprinsă într-o mașină împreună cu alți prieteni care urmăreau să jefuiască niște lanțuri de restaurante. Prinsă pe telecamere, Monique a fost condamnată la doi ani, apoi eliberată condiționat în iulie. Între timp, își pierduse slujba,  și chiar casa.

Citește și O femeie în vârstă a distrus un milion de euro pentru a nu lăsa moștenire familiei sale

Trei săptămâni mai târziu, a fost arestată din nou pentru furt de identitate, deoarece s-a găsit în posesia ei documente de identitate și cardurilor de credit ale altor persoane. Tot în interiorul mașinii sale, polițiștii au găsit cutii pline de bijuterii. Monique a fost adusă din nou în judecată și în instanță a explicat că este fără adăpost, că nu are o locuință fixă ​​și, prin urmare, a fost forțată să intre în lumea criminală pentru a supraviețui. Pentru furtul de identitate, Monique a fost condamnată la 12 luni de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 71 = 75