SUA, casa ororii: un copil de 2 ani subnutrit, a fost obligat să-și mănânce excremetele

Povestea oribilă a degradării a fost descoperită întâmplător săptămâna trecută, când cei doi tineri părinți și-au adus băiatul la urgență. Medicii au descoperit că băiețelul avea  craniul fracturat și mai multe coaste, precum și leziuni ale creierului cauzate probabil de bătăile violente.

Un băiat în vârstă de 2 ani a trăit în condiții de degradare extremă, subnutrit până a fi nevoit să-și mănânce propriile excremente . Este povestea oribilă de degradare descoperită în ultimele zile de poliția din Fayetteville, în statul Carolina de Nord, în SUA, și care a dus la arestarea celor doi părinți ai copilului. Jade Newman, în vârstă de 21 de ani, și Delane Bostic, în vârstă de 25 de ani trebuie să răspundă acuzației de abuzuri asupra copilului și vătămări corporale grave.

Citește și Belarus: a decapitat o fetiță de numai 8 luni, criminalul condamnat la moarte cu un glonț în cap

Raportul  poliției și serviciilor sociale a dus imediat la o anchetă în care s-a descoperit o realitate a degradării absolute în care copilul a fost nevoit să trăiească.

Potrivit poliției, nimeni nu a  raportat situația acestei familii în tot acest timp . Unii vecini, intervievați de ziarele locale, au declarat că băiețelul era bătut deseori și de multe ori l-au văzut rătăcind prin fața casei dezbrăcat. Cei doi părinți sunt în arest și își așteaptă procesul. Între timp judecătorul a stabilit o cauțiune de 250.000 de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram