SUA, peste 81 de mii de cazuri de abuzuri sexuale împotriva cercetașilor

Peste 81.000 de victime au ieșit să raporteze abuzuri sexuale împotriva Boy Scout America, descriind decenii de hărțuire și agresiune din partea liderilor organizației. Plângerile, care conform avocaților eclipsează numărul acuzațiilor de abuz formulate în Biserica Catolică, continuă să crească având în vedere termenul stabilit de un judecător din Delaware în procedura de faliment solicitată de asociație.

Numărul de acuzații împotriva liderilor cercetașilor americani depășește cele depuse împotriva Bisericii. Scandalul a fost dezvăluit de New York Times.

Până în prezent, există exact 81.500 de plângeri și sunt destinate să crească. Proprietățile Boy Scout totalizează active în valoare de 1 miliard de dolari și o rețea de consilii locale Boy Scout care dețin sute de tabere și alte proprietăți în toată țara, de-a lungul malului lacului sau la munte.

Citește și Fetiță de 6 ani ucisă de mama ei vitregă cu o curea: „Am pedepsit-o pentru că a făcut pipi în pat”

Organizația se gândește și aranjează compensațiile victimelor și a spus că a fost „îngrozită” de ceea ce a ieșit la lumină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

49 − = 45