SUA, un băiețel de trei ani găsește o armă în noptieră și se împușcă în cap

O nouă dramă legată de utilizarea și abuzul de arme în Statele Unite. Un băiețel de trei ani a murit împușcându-se accidental cu o armă. Copilul,  James Kenneth Lindquester, găsise arma în noptiera din dormitorul părinților și o confundase cu o jucărie. Episodul tragic a avut loc vinerea trecută într-o casă din Aloha, în statul Oregon.

Potrivit celor reconstruite de forțele de ordine locale, copilul nu era singur în casă în acel moment, mai mulți adulți erau prezenți. Cu toate acestea, nimeni nu a observat ce se întâmplă, doar când deja era prea târziu. Pistolul încărcat, fusese lăsat nesupravegheat într-un sertar din dormitorul părinților.  La auzul împușcăturii, rudele și-au dat seama că ceva dramatic se întâmplase.

Citește și Rămâne însărcinată cu amantul și luni de zile își ascunde fiica într-un dulap: „Speram că va muri de foame”. Fetița este pe moarte

Din păcate, apelul imediat la numărul de urgență a fost inutil. Medicii, ajunși la fața locului, au încercat să-l reînvie pe micuțul James, dar fără rezultate, iar după un timp au trebuit să renunțe. La spital au trebuit să-i constate moartea. Se va face o autopsie pe corpul copilului.

Este greu, mulți dintre noi suntem părinți. Știu că unii dintre paramedici și asistente au copii, alții au copii de aceeași vârstă cu acest copil și este greu. Vedem o mulțime de lucruri oribile, dar a vedea un copil în această situație este cel mai rău ”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *