Tată și imam și-a violat și ucis fiica de 5 ani: „Am vrut să văd dacă este virgină”

Episod teribil în Arabia Saudită: un bărbat de familie și imam a abuzat sexual de fiica sa, a  bătut-o și a ucis-o.

Bărbatul a fost pedepsit doar cu o amendă de 50.000 de dolari (numită bani de sânge) Incidentul a avut loc pe 25 decembrie 2011, zile în care Lamia al-Ghamdi a fost internată cu multiple răni. Tatăl fetiței, Fayhan al-Ghamdi, a recunoscut că a bătut-o cu un bici și un băț. Fata a murit pe 22 octombrie 2013, în timp ce tatăl ei a fost eliberat după ce amenda a fost achitată.

În Arabia Saudită uciderea unei soții sau al unui copil nu poate fi pedepsită cu moartea.

Citește și Rusia, nepotul de 11 luni nu încetează să plângă: bunicii săi îl ard de viu în sobă

Așadar, pentru Fayhan Ghamdi a fost de ajuns să plătescă o amendă de 50 de mii de dolari și câteva luni de închisoare.  Micuța Lamia, însă, a fost internată în 25 decembrie 2011. A suferit multiple răni, inclusiv craniul zdrobit, coaste rupte și un braț rupt, vânătăi și arsuri extinse. După luni de agonie, în 2013 a murit. Mama fetei, divorțată de soțul ei, nu a putut să-și vadă fiica înainte de a fi internată. În cele din urmă, imamul a decis să „compenseze” daunele aduse mamei Lama, imigrantă din Egipt și una dintre soțiile sale, cu o plată substanțială în numerar.

Potrivit unor mărturii adunate de anchetatori, bărbatul ar fi folosit un băț și  cabluri pentru a provoca răni fetei. El însuși s-ar fi justificat explicând îndoielile cu privire la virginitatea fetiței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram