Tentativă de viol: Încearcă să violeze o doctoriță dar se apară smulgându-i limba cu dinții

O tentativă de viol împotriva unei doctorițe s-a încheiat în cel mai tragic mod pentru atacator: doctorița i-a smuls limba cu dinții.

Doctorița în vârstă de 24 de ani s-a dus să se odihnească după o zi lungă la Tertiary Hospital din Bloemfontain, Africa de Sud, când la un moment dat a simțit o greutate asupra ei. Deschizând ochii, a observat că unul dintre pacienți se urcase pe ea și încerca să o violeze. Încă buimăcită de somn doctorița a găsit  puterea de a reacționa la agresiune atunci când bărbatul  i-a băgat  limba în gură: l-a mușcat atât de tare încât i-a smuls limba.

Citește și Casa groazei: 11 membri a unei familii s-au sinucis

Imediat după incident, medicul a alertat poliția și s-au pornit pe urmele agresorului. Căutarea nu a durat mult, deoarece acesta , grav rănit de limbă, a fost obligat să meargă la Spitalul Național pentru un tratament medical. Doctorii l-au internat de urgență încercând să-i coase bucata de limbă ruptă.

Intervenția chirurgicală a fost asistată și de polițiști. Odată externat din spital, omul a fost dus în închisoare unde va aștepta să fie citat în instanță pentru audierea preliminară care are ca scop validarea arestării. Indiferent de decizia luată în acest context, în următoarele luni va trebui să se apere în instanță împotriva acuzațiilor de tentativă de viol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.