Tom Moore, veteranul de război care a strâns 32 milioane de euro împotriva Covid-19 , împlinește 100 de ani

Tom Moore , un veteran de război britanic, a strâns în jur de 30 de milioane de lire sterline pentru sistemul național de sănătate, făcând o sută de ture în grădina sa ajutându-se de un mergător , a împlinit o sută de ani și pentru această ocazie a fost promovat la gradul de colonel. Omul a devenit o adevărată legendă: a organizat 100 de ture în curtea sa cu scopul de a strânge în jur de 1000 de euro, dar provocarea sa a devenit virală și a strâns 32 de milioane de euro.

SUA, peste 60 de mii de morți. Trump: „Virusul va dispărea”

Ziua de naștere a colonelului Moore cade într-o perioadă deosebit de grea pentru Marea Britanie, care ieri a atins cota oficială de peste 26.000 de decese pentru Covid-19

Centenarul a primit sute de mii de mesaje , inclusiv din partea premierului Boris Johnson, de la adjunctul său Dominic Raab, al prințului Charles, moștenitor al tronului, alături de soția sa Camilla, a prințului William și a unor persoane publice printre inclusiv căpitanul echipei naționale de fotbal a Angliei, Harry Kane. Născut în Yorkshire la 30 aprilie 1920, fost ofițer de carieră decorat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit