Torturat în timpul blocării: un băiat de 9 ani a fost găsit mort în casă subnutrit și deshidratat

Un băiat de nouă ani , Emrik Osuna , a fost găsit într-un apartament după ce a suferit chinuri îngrozitoare provocate de mama sa vitregă . Povestea îngrozitoare a avut loc în orașul Meridian, în statul Idaho, Statele Unite . Copilul a murit de chinuri teribile și de foame

Autoarea abuzurilor și torturii a fost mama sa vitregă, Monique Osuna , în vârstă de 27 de ani , care acum se va confrunta cu acuzații de crimă . Tatăl copilului, Erik Osuna-Gutierrez , în vârstă de 29 de ani , a fost acuzat de vătămare corporală agravată a unui minor, provocând vătămări corporale grave și distrugând dovezi. Micul Emrik a fost declarat mort miercuri dimineață devreme , la câteva ore după ce paramedicii au ajuns în casa cuplului din Meridian și l-au găsit fără suflare, murdar de vărsăturile care i se scurgeau din gură .

Călătorie spre Deadman’s Island, insula plină de resturi umane care nu poate fi vizitată de nimeni ( video )

Potrivit procurorului Tamara Kelly, copilul a suferit violențe fizice cumplite în aceste luni. Osuna l-a închis într-un dulap noaptea , a refuzat să-l hrănească și i-a aplicat pedepse fizice . Procurorul i-a spus judecătorului: „ Copilul avea vânătăi pe tot corpul , în special pe fese, în jurul organelor genitale, picioare și corp. Unele vânătăi erau extrem de mari și îi acopereau partea din spate a corpului. ” Osuna însăși a mărturisit poliției că l-a bătut pe Emrik cu o tigaie și că a folosit adesea catarama de la centură pentru a-l lovi, care a fost apoi înlocuită cu o lesă de câine, deoarece era mai grea.

Coșmarul lui Emrik s-a intensificat în timpul blocării , când mama sa vitregă a fost obligată să stea în casă. În săptămânile dinaintea morții, femeia l-a hrănit pe copil doar cu orez și apă, reducându-l la malnutriție și deshidratare , așa cum i-a spus tatăl său, Erik. Mai mult, în timpul carantinei, Osuna l-a obligat pe Emrik să facă exerciții fizice foarte dure, care nu erau  potrivite în niciun fel pentru un copil de acea vârstă.

Oroare în SUA! O fetiță de 9 luni a fost sugrumată după ce a fost violată de tatăl ei: arestat

Un alt detaliu șocant a fost raportat de poliție, care a găsit câteva mesaje trimise de tatăl lui Emrik soției sale Monique, în care Erik a spus că trebuie să ducă copilul la spital. Cel mai grav lucru este că amândoi au așteptat patru ore înainte de a apela la numărul de urgență, 911.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,   Odnoklassniki, Tumblr și Reddit