Tragedie: doi tineri miri au murit imediat după ce au spus ”Da”

Doi tineri proaspăt căsătoriți el de 20 ani și ea de 19 ani au murit imediat după ce s-a oficializat căsătoria înttr-o sală din tribunalul Orange, Texas.

Harley Joe Morgan, de 19 ani, și Rhiannon Boudreaux Morgan, de 20 de ani, ambii din Vidor, un oraș mic din statul american Orange în statul Texas, se cunoșteau din liceu.  Ei doi s-au căsătorit vinerea trecută cu o ceremonie intimă într-o sală de judecată a județului Orange, scrie  KFDM. Imediat ce au spus mult doritul ”Da” cei doi miri s-au urcat în mașină pentru a pleca către localul unde ar fi trebuit să sărbătorească. Imediat ce au ieșit în drum un camion a intrat cu viteză în ei aruncându-i în afara carosabilului.

O femeie a fost drogată, crezută moartă și băgată în congelator: după două zile reușește să fugă

Poliția a declarat decesul tinerilor a avut loc imediat după accident, în timp ce bărbatul care conducea camionul nu a raportat niciun fel de răni. Mama mirelui Lashawna Morgan și sora ei Christina Fontenot au fost la volan, imediat după nuntă, în spatele cuplului și au fost martorii groaznicului accident. Lashawna a declarat pentru KDFM: „Acești doi copii. Singurul lucru pe care și-l doreau era să se căsătorească și să-și înceapă viața împreună. Aveau  atât de multe vise. Mi-am văzut copilul murind. Încă am sângele fiului meu pe mine, am făcut tot posibilul să-i scot din mașină”, a spus tatăl mirelui…

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram