Tragedie în familie: o profesoară și-a împușcat copiii de 15 și 7 ani: „După blocare, starea ei de depresie s-a înrăutățit”

Și-a împușcat  copiii pentru că este deprimată . Naomi Bell, profesoară și biolog,  și-a ucis fiica în vârstă de 15 ani și l-a împușcat și pe fiul cel mic de numai 7 ani.  Se pare că femeia suferă de o formă gravă de depresie , care s-a înrăutățit în perioada blocării din cauza coronavirusului .

Tragedia a fost povestită de  soțul femeii care era la telefon cu fiul său când soția ea, când, într-un gest nebun și-a împușcat cei doi copii.  Owen Bell le-a spus detectivilor că „a auzit un urlet oribil”, apoi a fugit acasă și și-a văzut soția cu arma în mână și copiii pe jos. Bărbatul a reușit să dezarmeze femeia și a cerut imediat intervenția ambulanței.  Pentru adolescenta de 15 ani nu s-a mai putut face nimic, în timp ce băiețelul se află în stare foarte gravă la spital.

Citește și Oroare în Pakistan: mamă și fiica de 4 ani torturate și violate timp de trei zile

„Naomi s-a schimbat de la începutul pandemiei Covid, depresia și episoadele sale psihotice s-au înrăutățit”, a spus bărbatul polițiștilor, explicând că a avut adesea schimbări de umor și că, în urmă cu câteva luni, a încercat să se sinucidă. Acum femeia riscă o pedeapsă cu închisoarea pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com sono state verificate în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13231671/mom-shot-two-children-one-dead-depressed-covid-lockdown/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 5 =