Tragedie înainte de sărbători: o fetiță de 2 ani rămâne închisă afară și moare înghețată de frig

A fost găsită fără viață, desculță și într-o cămășuță de noapte în jurul orei 7:00,  luni  dimineață. Era întinsă în fața ușii.  În Newport, New Hampshire, poliția investighează moartea micuței Sofia , în vârstă de doar doi ani și jumătate, care a fost găsită moartă în afara casei, la o temperatură de aproximativ -8 °.

Jim Burroughs, șeful poliției din Newport, a declarat: „ Toate indicațiile ne conduc să credem că fetița a ieșit singură din casă în toiul noții fără ca părinții să-și da seama .  Un vecin a spus că a auzit un copil plângând în jurul orei 4 dimineața, dar nu și-a nchipuit că acel plânset venise de afară. Cauza morții ar fi hipotermia . Lindsay Van Schoick, bunica micuței Sofia, a spus că familia încă încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat:  „ Este dificil. A fost un accident teribil… un accident teribil: fiica mea se învinovățește și crede că a făcut ceva oribil, vreau să vă spun că a pierdut unul dintre copii . ”

Citește și O fetiță de 5 luni moare la urgență în disperarea mamei și al rasismului celorlalți: „Fă-o să tacă pe maimuța aia”

Familia Van Schoick se mutese recent în casă și poate că fetița s-a simțit dezorientată. Se pare că ușa de la intrare rămăsese deschisă iar micuța încerca să-și caute mama. Deschizând ușa și ieșind afară ușa s-a închis în spatele ei neputând să mai intre în casă. Potrivit poliției, acesta este un accident tragic , dar investigațiile continuă pentru a nu exclude posibile acuzații.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.