Tragedie într-un sat din Kenya: un băiețel a fost atacat și ucis de un hipopotam ( video )

Accident îngrozitor lângă lacul Victoria din Mbita, Kenya , unde un hipopotam a fost filmat în timp trăgea un băiat în apă. Încercări  locuitorilor de a-l salva au fost zadarnice. Au aruncat cu tot ce le-a căzut în mână, dar hipopotamul nu a renunțat la prada sa.

Potrivit martorilor, băiatul se juca cu alți prieteni de pe malul râului, în timp ce unii adulți erau ocupați cu spălarea hainelor lângă lac. La un moment dat, un hipopotam a ieșit din apă, apucând tânăra victimă și trăgând-o în apă . Un videoclip difuzat recent pe rețelele de socializare îi arată pe sătenii îngroziți țipând de teamă, în timp ce unii dintre ei au încercat să se apropie de țărm aruncând pietre și bușteni în hipopotam în încercarea de a salva copilul.

Aceste atacuri împotriva animalului, totuși, nu au dat rezultatul dorit, deoarece hipopotamul s-a scufundat sub apă pentru a se apăra, trăgând victima după el . Din păcate, autoritățile locale nu au putut face altceva decât să constate moartea băiatului, al cărui cadavru a fost recuperat și adus la țărm fără viață.

Citește și Testul Covid, efect secundar: o femeie a pierdut lichid cefalorahidian imediat după test

Potrivit Kenya Kenya Wildlife Service , cazurile de atacuri ale hipopotamilor sunt din ce în ce mai frecvente de-a lungul plajelor din Rachuonyo North, Suba și Mbita . Potrivit unui rezident local , trei persoane au fost atacate de o turmă de hipopotami în iunie: „În ultimele patru luni, hipopotamii au îngrozit locuitorii, iar pescarii sunt în imposibilitate de a procura hrană familiilor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *