Tragedie la Moscova! Un urs și-a ucis îmblânzitorul său de numai 28 de ani: nu îl recunoscuse din cauza măștii

În Rusia, mai exact la Moscova, un urs și-a ucis îmblânzitorul după ce nu l-a recunoscut din cauza măștii . Așa și-a pierdut viața Valentine Bulich din Marele Circ de Stat din Moscova, unul dintre cele mai cunoscute spectacole de circ din țară. „Valentin a uitat să-și scoată masca anti-Covid înainte de a intra în cușcă, iar animalul nu l-a recunoscut. A crezut că este în pericol ”și l-a atacat. Acestea sunt cuvintele unuia dintre directori de circ, care le-a spus reporterilor cum s-au desfășurat evenimentele.

În Rusia, în ciuda asigurărilor lui Putin cu privire la eficacitatea vaccinului , există încă multe infecții și, din acest motiv este obligatoriu purtarea măștii .

Citește și Doi pedofili și-au mărturisit faptele, iar legea le înjumătățește pedeapsa: „Mai puțin de doi ani de închisoare”

Bietul animal, speriat de o față pe care nu o recunoscuse, se pare că și-a atacat fără milă îmblânzitorul rumpându-i și scalpul. Ursul se numește Yasha , o adevărată vedetă a circului capitalei rusești. Era prezent în fiecare spectacol de ani de zile și nu a făcut niciodată  probleme.

Muncitorii de la circ au intervenit imediat. Valentine a fost scos din cușcă și a fost dus de urgență la spital. Cu toate acestea, medicii nu au putut să mai facă nimic declarând decesul.

„Îmblânzitorul”, continuă martorii din Marele Circ de Stat din Moscova, „intrase în cușcă pentru a face curățenia de rutină. A  închis ușa din interior așa cum a făcut -o întotdeauna pentru a preveni  ca ursul să scape. Singura greșeală a fost că nu și-a scos masca “.  

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + = 17