Trump: „A fi infectat cu Covid a fost o binecuvântare de la Dumnezeu”

Trump: ”  O binecuvântare de la Dumnezeu”. La câteva ore după provocarea televizată dintre adjunctul său Mike Pence și democratul Kamala Harris , Donald Trump urcă pe scenă pentru a explica modul în care Covid-19 l-a afectat pentru un …plan divin. Aproape cinci minute de solo, un videoclip înregistrat la începutul după-amiezii în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă și publicat pe Twitter, cuvinte adresate mai ales fanilor săi și lumii evangheliștilor pe care speră să-i aducă în masă la urne pe 3 noiembrie.

Citește și Coronavirus, Trump: „Să învățăm să trăim cu el, gripa este mai mortală”

Mă simt minunat, mă simt perfect: cred că a fost un dar de la Dumnezeu că l-am luat. O binecuvântare deghizată ”.

Trump a vorbit despre combinația experimentală de medicamente pe care i-au dat-o medicii, susținând că a fost alegerea sa: „Am auzit de aceste medicamente și am cerut să le iau, a fost ideea mea”. Apoi a promis că va aproba rapid terapia cu anticorpi sintetici dezvoltată de laboratorul Regeneron:

”Va fi utilizată în situații de urgență și va fi gratuită pentru toată lumea, toată lumea trebuie să aibă același tratament ca președintele vostru”. Apoi a atacat Beijingul ca de obicei :„Este vina Chinei, China va plăti un preț ridicat pentru ceea ce a făcut acestei țări, pentru ceea ce a făcut lumii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *