Trump: „Oamenii s-au săturat să-l asculte pe Fauci și pe toți idioții ăia”

Pe lângă atacurile obișnuite asupra adversarului Joe Biden, Donald Trump a încercat să reia campania electorală Moral of the Campaign cu un apel telefonic în care l-a vizat cu asprime pe Anthony Fauci.

„Oamenii s-au săturat să audă vorbind despre coronavirusul pe Fauci și toți acești idioți”, s-a revărsat către personal fără să-și ascundă nerăbdarea din ce în ce mai mare față de celebrul imunolog. „Este un dezastru”, a spus președintele, dar a explicat că demiterea lui înainte de alegeri ar fi contraproductivă. „Este acolo de 500 de ani„, a glumit Trump. „Dacă l-am fi ascultat, am fi avut 700 sau 800 de mii de morți”, a acuzat din nou președintele Statelor Unite.

Citește și Chimioterapie suspendată timp de trei luni din cauza Coronavirusului, o mamă moare de cancer la 31 de ani

Mai târziu, președintele a încercat să-și atenueze criticile: „Nu sunt în conflict cu Anthony Fauci, este o persoană bună, dar este un democrat, un prieten cu Cuomo și avem viziuni diferite – a explicat el -„ în cele din urmă eu iau deciziile, noi a salvat sute de mii de vieți „, a adăugat președintele SUA. Fauci, care este și membru al grupului operativ de la Casa Albă împotriva coronavirusului, l-a criticat adesea pentru că a minimizat pandemia și a spus că nu este absolut surprins de faptul că președintele a contractat virusul pentru participarea sa la întâlniri mari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

47 − = 39