Trump, un nou look : de la blond la gri platină

Aspect nou sau doar schimbarea culorii pentru a întări firul de păr de la rădăcină? Întâlnirea cu presa a lui Donald Trump pentru a vorbi despre răspunsul administrației sale la Coronavirus a adus mai multe surprize: printre acestea și coafura președintelui care din galbenul  din ultimii patru ani s-a transformat într-un elegant gri argintiu, aproape platină.

Citește și Un vierme imposibil de ucis: iată ce ți se întâmplă dacă îl atingi

Nu există explicații oficiale pentru schimbarea culorii părului, dar imaginile „Trumpului cenușiu” au aruncat în aer comentariile de pe rețelele de socializare. Unii leagă schimbarea aspectului cu înfrângerea în alegerile prezidențiale. Trump cenușiu , așa cum a fost redenumit de rețelele, ar fi suferit lovitură, atât de tare , încât ar fi îmbătrânit în mai puțin de o săptămână.

„Părul lui Trump a devenit alb de frică ..”, scrie un utilizator pe Twitter, în timp ce sunt cei care merg mai departe considerând evenimentul drept o mișcare politică bine definită: „Singura speranță pe care Trump o are pentru a păstra președinția. SUA urmează să se transforme în Biden. Iată strategia lui. A început cu culoarea părului ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 56 = 62