Turist scoțian mâncat de un rechin în Oceanul Indian: animalul a fost găsit mort pe plajă

Turist scoțian mâncat de un rechin în Oceanul Indian În stomacul rechinului fost găsită o mână a bărbatului cu verigheta pe deget.

Un turist scoțian de 44 de ani a fost mâncat de un rechin în apele insulei Reunion, un departament francez din Oceanul Indian. Bărbatul fusese raportat dispărut în weekend, dar una dintre mâini, încă cu verigheta pe deget, a fost găsită mai târziu în stomacul unui rechin tigru găsit mort pe plaja insulei. Autoritățile au dispus ca testul ADN să verifice identitatea victimei rechinului.

Femeie sfâşiată în casă de câinii săi: sângele era pe pereți și lipseau bucăți de carne

Anchetatorii au spus că „turistul și soția sa se aflau în vacanță pe insulă, când bărbatul a dispărut în timp ce înota singur în Laguna Hermitage. Când a văzut că nu se mai întoarce soția sa a sunat alarma și au început căutările cu ajutorul unei bărci și un elicopter. “. Până și scafandrii l-au căutat pe bărbatul din apropierea zonei recifului de corali, dar fără rezultat.

Atacurile rechinilor nu sunt neobișnuite în insula Reunion. În ultima săptămână, un alt rechin a fost observat lângă o plajă aglomerată, și a fost ucis pentru că era considerat o amenințare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram