Uită tamponul înăuntru 5 zile și riscă să-și piardă viața din cauza septicemiei

Amy Williams, în vârstă de 24 de ani, din Basildon, Essex, a intrat în septicemie după ce a uitat că poartă un tampon și s-a infectat. Femeia uitase că poartă tamponul și timp de 5 zile nu l-a schimbat provocându-i infecția severă.

Citește și Rămâne însărcinată cu amantul și luni de zile își ascunde fiica într-un dulap: „Speram că va muri de foame”. Fetița este pe moarte

Totul s-a întâmplat în timpul unei ieșiri cu partenerul ei, Amy s-a dus la baie pentru a-și schimba tamponul sanitar și negăsindu-l a crezut că a uitat să și-l pună și și-a pus altul „Atunci  eram foarte beată și nu-mi aminteam dacă îl aveam deja înăuntru și nici nu l-am găsit , a recunoscut tânăra, relatează The Sun.

De ani de zile femeia a purtat mereu acel tip de tampoane, dar câteva zile mai târziu a început să observe ceva ciudat. „Aveam un miros foarte puternic, așa că am încercat să verific ce nu era în regulă și am constatat că încă mai aveam tamponul în interior”, a explicat el. După câteva zile a început să se simtă rău: avea crampe abdominale severe, greață, așa că a fost dusă la spital și a intrat în șoc septic.

Din fericire, septicemia a fost luată la timp și după 4 zile  în stare gravă cu tratament antibiotic lung și puternic a reușit să se vindece: „Am folosit întotdeauna acele tampoane, dar acum nu cred că le voi mai folosi . Nu-mi venea să cred că un tampon m-ar fi putut ucide

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *