Un băiețel de 12 ani a murit îmbrățișându-și câinele în incendiul devastator din Oregon

Wyatte Tofte, în vârstă de 12 ani dispărut în timpul incendiilor din Oregon a fost găsit fără viață îmbrățișând carcasa câinelui său. Băiețelul a murit îmbrățișat de prietenul său credincios în timp ce încerca să scape de flăcările care înghițiseră complet casa familiei. Bunica a murit în același incendiu, în timp ce mama lui este internată în stare critică.

Wyatte și câinele său fugiseră de acasă într- un ultim efort de a se salva de flăcările care se apropiau din ce în ce mai aproape de orașul Lyon, care a fost complet distrus. Ore întregi, rudele au lansat apeluri online pe rețelele de socializare pentru a cere ajutor în cercetările lui Wyatte, dar, din păcate, toate speranțele de a-l găsi în viață s-au stins miercuri seara când salvatorii i-au găsit corpul, îmbrățișând carcasa câinelui său.

Incendii scăpate de sub control în SUA: peste 500.000 de persoane strămutate în Oregon și 26 decese

Wyatte a fost strănepotul lui Roger Tofte, creatorul parcului tematic fanteziei din Oregon, Pădurea fermecată. Parcul în sine a adus un omagiu tânărului de 12 ani dispărut și membrilor familiei care au murit în incendiu.

În incendiile din Oregon mai mult de o jumătate de milion de oameni au fost obligați să evacueze casele , ceea ce reprezintă aproximativ 10% din populația statului american. Incendiile au lovit, de asemenea, California și Washington, ucigând cel puțin 23 de persoane de-a lungul coastei de vest a Statelor Unite și afectând și  orașele mari, cum ar fi San Francisco, care a fost învăluit într-o lumină roșiatică care a făcut aerul irespirabil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit