Un băiețel de 5 ani a rămas orfan după ce coronavirusul i-a ucis ambii părinți în numai 3 luni

Și-a pierdut mama și tatăl, uciși de coronavirus, iar acum  Raiden Gonzalez, care va împlini 5 ani  la sfârșitul lunii noiembrie, a rămas orfan. Povestea lui vine direct din Statele Unite, tocmai din San Antonio, Texas. Mama băiețelului, Mariah, a murit la începutul lunii octombrie, după ce a s-a infectat cu Covid-19 după ce și soțul ei Adan a avut aceeași soartă  cu câteva luni mai devreme.

„Îi este dor de mama lui”, a declarat bunica sa, Rozie Salinas ,  pentru NBC News . Chiar azi dimineață mi-a spus că vrea să o vadă. Ce să-i spun? Cum să-i explic ce s-a întâmplat? Așa că i-am spus că acum sunt îngeri care ne veghează și ne protejează „.

Citește și Declarația unui preot italian: „Covid este un proiect criminal de elită pentru a construi lumea lui Satana”

Calvarul familiei Gonzalez a început în urmă cu câteva luni, în iunie, când un coleg al tatălui lui Raiden, care lucra ca șofer de camion, a rezultat  pozitiv pentru Coronavirus. După câteva zile, și Adan s-a infectat. Medicii i-au spus familiei că a fost unul dintre cele mai dificile cazuri pe care le-au văzut până în acel moment și, în cele din urmă, nu au putut face nimic pentru a-l salva. A murit pe 26 iunie la vârsta de 33 de ani. Aceeași soartă a avut-o și mama lui, Mariah, care a murit la vârsta de 29 de ani la scurt timp după ce a început să aibă primele simptome pe 5 octombrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 2