Un băiețel de numai un an a suferit răni groaznice după ce a tras accidental pe el oala cu supă de pe foc

Micul Dougie Dodd a rămas cu arsuri de gradul al treilea la față, gât, piept, mâini și picioare, după „accidentul ” din luna martie. Băiețelul, care avea doar un an la acea vreme se afla în casă cu mama lui, Nadia de 25 de ani. La un moment dat în timp ce femeia vorbea la telefon, băiețeul s-a apropiat de aragaz și a întins mânuța spre oală. Mama a apucat să strige : ” Douggie nu !” că băiețelul a ajuns la mânerul oalei și l-a răsturnat este el.

Nadia, originară din Cannock, Staffordshire, a declarat pentru Daily Mirror: „Eram chiar lângă Dougie când s-a întâmplat. Am strigat: „Dougie, nu!”, și s-a speriat . În timp ce a sărit înapoi, apucase cu degețelele de mânerul oalei în care fierbea supa și s-a răsturnat.”

Imagini șocante: o profesoară lovește cu violență o elevă cu dizabilități / VIDEO

Dus de urgență la spital copilul a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Acum la distanța de 7 luni de la accident copilul încă mai trebuie să poarte o cămașă specială pentru a încerca să reducă cicatricile lăsate de apa clocotită.

”Mă simt vinovată pentru ceea ce s-a întâmplat cu copilul meu, dacă aș putea întoarce timpul înapoi nu l-aș mai fi lăsat să intre în bucătprie”, a declarat mama cu lacrimi în ochi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram