Un câine a rămas fidel stăpânului și după moarte. Iată ce a făcut

Mexic: un câinele a rămas fidel stăpânului chiar și după ce asceat a fost lovit de teren.

Este povestea extraordinară a unui câine care a rămas lângă corpul neînsuflețit al stăpânului ore întregi dupăm ce acesta a fost lovit de tren. S-a întâmplat în Mexic, în statul nord-est Nuevo Leon. Victima este Victor Reyna Vazquez, în vârstă de 57 de ani.

După accident, intervenția paramedicilor a fost imediată, dar pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Personalul medical au acoperit trupul neânsuflețit al bărbatului cu o pânză albastră. Între timp câinele lui lătra neâncetat sperând ca stăpânul lui va deschide ochii și vor pleca împreună…

Un copil de 9 ani scos afară în frig de către profesori , apelul către poliție: ” A dispărut ! ”

Potrivit Mirror, animalul văzând că stăpânul lui nu se ridică, s-a așezat lângă el și nu a permis nimănui să se atingă de el.  A ținut la distanță  atât paramedicii, cât și ofițerii de poliție, până când, cu greu au reușit să ridice cadavrul de pe calea ferată.

Victima era bine cunoscută locuitorilor din zonă și se pare că avea probleme con alcoolul. De câțiva ani câinele îl urmărea peste tot și cei doi erau foarte legați. Pentru a salva câinele, s-a lansat o campanie pe internet în vederea adoptării lui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit