Un cancer nediagnosticat a ucis un băiat de 7 ani: tatăl se sinucide

Corey a murit la vârsta de 7 ani din cauza  unui cancer nediagnosticat. Decesul băiatului l-a determinat tatăl să se sinucidă.

Viața unei femei a fost răsturnată de o dublă pierdere care a avut loc în doar câteva zile: moartea subită a fiului  ei și sinuciderea soțului. Băiatul de 7 ani a murit în urma unei tumori cerebrale nediagnosticate și care a fost descoperit accidental după moartea sa. Inițial copilul începuse să facă febră mare, iar  alarma s-a declanșat după ce le prăbușise în baie, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic. La început mama se gândise la o infecție de Covid, dar rezultatul testului a fost negativ.

O durere prea mare pentru soțul lui Abby, Michael, care trei zile mai târziu a decis să -și ia viața. Femeia a declarat presei locale că și ea a avut gânduri negative, dar apoi s-a răzgândit de dragul celuilalt fiu, Ryan,  de 11 ani care se află într-o  stare gravă de șoc după ce și-a găsit fratele mai mic inconștient în baie pe 24 iunie.

Un băiețel de 12 ani a murit după ce a fost închis într-o cameră de ani de zile. Părinții arestați

Potrivit autopsiei, moartea s-a datorat unei tumori cerebrale care a comprimat craniul băiatului. Corey a murit în timp ce era dus de urgență la spital: „ Era un copil foarte activ și  în formă. Singura problemă pe care a avut-o în viața sa a fost apendicita. Părea că își revine după gripă – mai spune mama cu disperare – iar medicul pediatru mi-a spus că este bine și nu ar trebui să-mi fac griji ”.

Mama a promis  să lupte pentru a se face  dreptate: „ Vreau să merg până la capăt și să înțeleg ce s-a întâmplat. Trebuie să înțeleg dacă cancerul a fost malign sau benign. Durează aproximativ 5-6 săptămâni de verificări iar eu nu-mi pot îngropa copilul… ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit