Un copil de 18 luni a fost uitat în stradă de părinții beți: în sticluță avea un amestec de lapte cu vodcă

O fetiță de 18 luni ar fi fost abandonată pe o stradă din Ucarina de prăinții lui mult prea beți ca să-și aducă aminte aminte că au un copil. După cinci ore fetița a fost găsit desculță cu o sticlă cu biberon în care se afla lapte amestecat cu vodcă.

Fetița a fost găsită  în picioarele goale  la marginea Lutsk, nord-vestul Ucrainei. Potrivit informațiilor, sticla cu lapte amestecat cu vodcă  era folosit de părinții  pentru a-l adormi. Copila a fost recunoscută de un vecin și a dus-o mătușii sale care a avertizat autoritățile. Fetița a fost dus la spital cu picioarele vinete de frig iar în urma analizelor avea pneumonie. Agenții au pornit în căutarea părinților găsindu-i într-un bar lângă o benzinărie. Ei nu-și mai aduceau aminte când și-au văzut copilul ultima dată, scrie Mirror.

Citește și Masacru în familie: un medic fals a încearcat să-și omoare familia de teamă că secretul său va fi dezvăluit

Acum părinții sunt acuzați de abandon de minori și dacă vor fi găsiți vinovați riscă o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.