Un copil de 2 ani era să moară după ce a mestecat o gumă cu nicotină

O tânără mamă  în vârstă de 23 de ani, din Regatul Unit, a povestit momentele îngrozitoare prin care a trecut  când a realizat că fiul ei de doi ani era în pericol să moară după ce a mestecat o gumă cu nicotină .

Potrivit mamei Sophie Balint micuul Tommy de 2 ani , se juca cu fratele lui mai mare Ozzi, în vârstă de 4 ani, când au găsit într-un sertar un pachet de gume de mestecat cu nicotină. „Zugrăveam casa memei mele când copiii au intrat în cameră și au găsit guma”  a spus tânăra mamă. Apoi a adăugat: „După câteva minute ce a băgat guma în gură  Tommy a început să plângă. După alte câteva minute a început să se simtă rău și după vreo 15 sau 20 de minute era întins pe podea, nu  putea să ridice brațele și avea privirea fixă în tavan”

Epilepsie tratată cu canabis, îmbunătățirile copilului sunt impresionante

 

Momente  de teroare cele trăite de mamă, care după ce a observat cele întâmplate a intervenit imediat, dar era prea târziu. Cu ajutorul unui vecin, micuțul a fost dus de urgență la spital unde medicii au diagnosticat  o supradoză de nicotină. Din fericire, doza nu a fost atât de mare încât să-i compromită organele. Micuțul Tommy și-a revenit și este acum bine .

Tânăra mamă a dorit să împărtășească povestea altor părinți pentru a-i invita  să acorde atenție. Adesea lucrurile pe care noi adulții le considerăm inofensive, pot fii mortale pentru copiii noștri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram