Un cuplu de îndrăgostiți au căzut de la balcon în timpul unui raport intim

S-a întâmplat unui cuplu de îndrăgostiți înfocați din Franța: cei doi au căzut de la o înălțime trei metri și jumătate, iar bărbatul este internat în stare gravă la spitalul din Nisa.

Se știe, când suntem în momente intime este dificil să menținem luciditatea și să fim raționali. Dar acest cuplu a avut o idee nu prea genială de a experimenta aceste senzații pe balcon, care din păcate s-a încheiat în cel mai rău mod.  Cei doi s-au prăbușit la parter: bărbatul în vârstă de 30 de ani se luptă între viață și moarte, iar femeia care a căzut peste el nu a avut consecințe grave.

Caz sever de neurofibromatoză: o tânăra mamă naște cel de-al doilea copil iar corpul se umple cu mii de tumori

Cuplu de îndrăgostiți, el un britanic de 30 de ani și ea o canadeză de 28 de ani au început să facă sex pe balcon, sprijinindu-se de balustradă. Dintr-o dată, o mișcare inconștientă i-a făcut pe amândoi să cadă la parter. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani de origine britanică, este cel care a avut cel mai rău de suferit după ce a dat cu capul pe pământ, iar cum se luptă între viață și moarte.

Incidentul incredibil a avut loc ieri, 18 august în Franța într-o vilă din Canet, unde cuplul se afla în vacanță. Femeia s-a salvat  deoarece corpul bărbatului a amortizat impactul pe sol. Potrivit raportului de la Nice-Matin, cuplul a fost transportat la spitalul Pasteur 2 din Nisa. Cercetările poliției sunt în curs de desfășurare pentru a reconstrui povestea în detaliu. Anchetatorii investighează  circumstanțele exacte ale accidentului și  verifică dacă victimele erau sub influența drogurilor sau a alcoolului.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram