Un medic legist a fost concendiat după ce a fost descoperit abuzând de cadavrul unei fetițe

Medicul legist ar fi trebuit să efectueze o autopsie pe cadavrul unui copil pentru a descoperi cauzele morții, dar înainte de a face acest lucru, aflându-se sub efectele alcoolului, a făcut sex cu cadavrul fetiței cu ajutorul complicității unui coleg. Din acest motiv, un examinator medical de 52 de ani a fost concediat, iar acum riscă să fie judecat.

Citește și Argentina, un preot acuzat de abuzuri asupra copiilor s-a sinucis

Povestea înfiorătoare a avut loc pe 23 noiembrie anul trecut într-o morgă din Manaus , Brazilia . Legistul, Wanderley Dos Santos Silva , era  împreună cu un coleg din interiorul morgii: ambii, potrivit celor stabilite până acum de la investigații, ar fi fost într-o stare  de ebrietate. Sărbătoriseră victoria echipei lor favorite   Flamengo , în finala Copa Libertadores împotriva argentinienilor din River Plate.

Informația a fost lansată de portalul brazilian Acritica.com . Potrivit anchetatorilor, în timpul actului de necrofilie, un polițist, care a intrat accidental în mortuar i-a descoperit și raportat. Acum, cei doi riscă procesul, chiar dacă pedepsele pentru necrofilie, în Brazilia, sunt destul de ușoare: Wanderley Dos Santos Silva riscă între un an și trei ani de închisoare, pe lângă plata unei amenzi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram