Un medic propune anularea sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou pentru a evita al treilea val de Covid

Propunerea șoc a unui medic vine din Franța, care a sugerat anularea sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou pentru a evita un al treilea val de Covid. Propunerea lui Julien Lenglet, directorul spitalului Antony din regiunea Paris, a venit în timpul unui program de televiziune difuzat pe Bfmtv.

„Sărbătorile tradiționale de Crăciun și Anul Nou ar trebui anulate pentru a evita o nouă reapariție a virusului”, a spus medicul.

Citește și Covid, număr mare de decese în casele de bătrâni din Franța

Potrivit lui Lenglet, de fapt, sărbătorile de Crăciun și Anul Nou pot deveni un „gigantic grup intergenerațional care ar putea fi la originea unui potențial al treilea val de Covid-19. Aș spune, fără nicio ezitare, că ar trebui să anulăm Crăciunul ”. Franța este în prezent blocată din cauza numărului mare de cazuri înregistrate în ultimele săptămâni, dar politicienii și experții speră să poată „redeschide” țara cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. O eventualitate care îi îngrijorează pe mai mulți medici, inclusiv pe Lenglet, care se tem că sărbătorile de Crăciun pot da un nou impuls circulației virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

95 − = 93