Un moldovean și-a violat ani fetița de când aceasta avea doar 7 ani: condamnat la 9 ani de închisoare

Un moldovean și-a violat ani fetița de când aceasta avea doar 7 ani: condamnat la 9 ani de închisoare

Abuzurile au început pe când familia se afla încă în Moldova și au continuat și după ce s-au mutat în Italia. Ajungând la maturitate, fata și-a denunțat tatăl ir anchetele agenților au dus la arestarea și confdamnarea bărbatului de 49 de ani la 9 ani de închisoare.

Aceasta este povestea unei tinere , victimă a violențelor sexuale din partea tatălui ei :

Potrivit urmăririi penale, abuzul a început atunci când familia era încă în Moldova, iar victima avea doar 7 ani . Monstrul,  potrivit declarațiilor tinerei, intra noaptea la ea în cameră și abuza de ea. Nici nu-i păsa că în patul alăturat se afla și fratele ei mai mic.  Violențele au continuat și după ce familia s-a mutat în Italia, mai bine de 8 ani de zile și nici o rudă nu a văzut sau nu a bănuit nimic.

Un mesaj extraterestru dezvăluie: Al treilea război mondial va izbucni în 2022

 

În fața judecătorului instanței din Brescia, victima a spus că a fost nevoită să suporte violențele și rapoarte complete. Din cauza terorii și fricii de tatăl ei ea nu a spus niciodată nimic. După ce a cunoscut un băiat și s-au mutat împreună, atunci tânăra a avut curajul să scoată la suprafață tot trecut ei plin de violențe și abuzuri sexuale.

Condamnat  la 9 ani de închisoare, bărbatul de 49 de ani a pledat tot timpul ca fiind nevinovat, dar va ajunge în curând în spatele gratiilor. Monstrul a declarat tot timpul că nu și-ar fi putut viola feta  deoarece suferea de o formă de disfuncție erectilă cauzată de deteriorarea unor vertebre în urma unui accident de muncă. Cu toate acestea, acesta este un incident care a avut loc în Italia, și prin urmare contenstațiile acuzațiilor poate fi permisă doar în Italia nu și cele referitoare la perioada petrecută în Moldova.

Sursa: IlGiornale.it

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram