Un moldovean si fiica lui de 14 ani au murit intr-un grav accident de circulatie in Italia

Un moldovean si fiica lui de 14 ani au murit intr-un grav accident de circulatie in Italia

Coliziune violentă între un autobuz Atvo și o mașină în acestă după-amiaza după ora 18:00, sâmbătă, 15 iunie  la Triestina, în Tessera, lângă aeroportul din Veneția. Două persoane au murit: un tată și o fiică de 14 ani, din Moldova  dar rezidenți  în Mirano. Un alt adolescent de 14 ani se află în stare gravă. Drumul a fost închis pentru a permite operațiunile de salvare. La fața locului, pompierii,  mai multe ambulanțe și poliția.

 

Autobuzul călătorea pe linia Venezia-Latizana, la bordul căruia se aflau șoferul și doi pasageri . Vehiculul tocmai s-a oprit la aeroport și se îndrepta spre San Donà di Piave, când, din direcția opusă, a sosit un Volkswagen Touran: mașina a invadat banda opusă și s-a prăbușit cu mașina Atvo, de la parte a șoferului în vârstă  de 40 de ani din Portogruaro. Omul a fost rănit și a rămas cu picioarele încastrare printre fiare: eliberat de pompieri, a fost dus la spital. Cei doi pasageri ai autobuzului nevătămați.

 

În autovehicolul  Volkswagen Touran se aflati trei adulți și trei adolescenți. Pe scaunele din față se aflau un tată și  fiica lui de 14 ani, originari din Moldova care au murit pe loc. Pe banchetele din spate se afla un adult și doi copii, dintre care un băiat  de 4 ani a fost grav rănit.

 

Sursa foto: Il Gazzettino

Te-ar putea interesa și Baietel de 9 ani torturat si decapitat de mamele sale: „era o povara economica”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook