Un pui de dugong, o specie de mamifer marin, a murit la câteva luni după ce a fost salvat din cauza plasticului ingerat

Puiul de mamifer marin denumit şi “vaci de mare”, a fost găsit eşuat pe o plajă din Thailandia în luna mai, când avea doar şase luni. Veterinarii din Phuket au publicat fotografii cu Mariam pe reţelele de socializare, în timp ce încearcă să o hrănească cu biberonul, imaginile devenind rapid virale. Din păcate însă, starea puiului de dugong s-a înrăutățit în ultima săptămână, mamiferul refuzând să mai mănânce, scrie BBC.

Autopsia a relevat faptul că puiul de dugong avea o infecție în sânge, dar și la stomac, provocată de plasticul ingerat. Plasticul a perforat stomacul animalului, împiedicând-l să mai mănânce, scrie Nantarika Chansue.

Isis și-a revendicat resposabilitatea atacului sinucigaș de ieri din Afganistan

În timpul autopsiei, mai multe bucăți de plastic au fost prelevate din stomacul mamiferului, inclusiv o bucată care măsura 20 de centimetri, potrivit imaginilor postate pe Facebook.

 

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.