Un tânăr gay din Arabia Saudită riscă 3 ani de închisoare pentru o fotografie publicată

Un tânăr gay din Arabia Saudită riscă 3 ani de închisoare pentru o fotografie publicată

Suhail al-Jameel, o vedetă pe Twitter în vârstă de 23 de ani, riscă să se confrunte cu o pedeapsă de până la 3 ani de închisoare pentru că a postat pe Twitter o fotografie „compromițătoare”

Fotografia publicată este considerată jenentă de către autoritățile din Arabia Saudită, deaorece tânărul s-a fotografiat în pantaloni scurți leopardați.

Cuplul cu sindromul Down sărbătorește 24 de ani de căsătorie: „Povestea lor este un basm”

Încarcerat, eliberat iar acum își așteaptă procesul . Sunt ore dificile pentru Suhail Al-Jameel un tânăr arab de 23 de ani după decizia autorităților din ” Arabia Saudită de a-l condamna la trei ani de închisaore. În ceea ce privește poliția  băiatul era nud chiar dacă  purta pantaloni scurți leopardați.

„În 2019, a fii gay  înseamnă că nu ești acceptat  în Arabia Saudită , trebuie să trăiești în secret și nu poți trăi în pace. Vor turism, dar nu ne dă libertate. Poliția a schimbat acuzațiile împotriva mea, acum vorbesc de nuditate. Care nuditate când purtam pantaloni  scurți? ”

În Arabia Saudită a fi homosexual este o crimă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.