Un tată a tăiat gâtul celor doi copii ai săi: ”Blocajul din cauza coronavirusului m-a scos din minți ”

Un tată a tăiat gâtul celor doi copii ai săi. În aceste ore, tabloidele britanice raportează implicațiile unui eveniment tragic de știri datând din 26 aprilie. În acea zi un bărbat și fiul său de 19 luni au fost duși la spital prezentând răni provocate  cu cuțitul. Bărbatul a fost salvat, în timp ce fiul său a murit din cauza complicațiilor sale la spital. Fiica lui de 3 ani era deja moartă când paramedicii au ajuns la casa familiei indiene din Londra . Mama copiilor a fost cea care a cerut ajutorul imediat după ce ieșise din duș și s-a trezit  în fața scenei terifiante.

Inițial, s-a crezut că cineva a intrat în casă și l-a rănit mai întâi pe bărbat și apoi a ucis pe cei doi copii. Prin urmare, tatăl fusese eliminat de acuzația de crimă, dar dinamica crimei nu i-a convins pe anchetatori. Prin urmare bărbatul a fost interogat ulterior de poliție și într-un sfârșit a recunoscut că el a fost cel care a ucis cei doi copii.

Citește și Spunea pe rețelele de socializare că duce o viață de lux, dar în realitate a fost arestată pentru furt: povestea frumoasei Monique

Bărbatul le-a explicat agenților că este deprimat de ceva timp din cauza blocării și a problemelor economice pe care le-a provocat. În acea zi, fusese la locul de muncă într-un supermarket iar  unul dintre clienți îl luase peste picior. Plin de frustrare și furie și avea doar gânduri negative în cap. Inițial a avut intenția să se sinucidă, dar apoi s-a gândit că „ viața copiilor mei va fi distrusă”  .

În timpul audierii preliminare a procesului, bărbatul a pledat vinovat de crimă și a cerut o reducere a pedepsei, cerere care a fost acceptată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu: https://www.thesun.co.uk/news/uknews/13117687/dad-killed-children-lockdown-ilford/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 1 =