Un turist francez dat dispărut în Italia a fost găsit mort

Simon Gautier, un francez de 27 de ani a plecat pe 9 august în drumeție în sudul țării, zona Policastro Bussentino, regiunea Campania. Francenzul locuia la Roma și a urma  un doctorat în istoria artei, după absolvirea în Sorbona. Era pasionat de drumeții și nu era prima dată când se aventura  în astfel de întreprinderi.

De 8 zile este căutat de poliție și pompieri după ce chiar el a sunat la 112 să spună că a căzut de pe o stâncă și are picioarele lupte. Carabienierii au fost criticați pentru că au acționat cu întârziere în acest caz. Primarul unei localități din zonă a dat publicității imagini cu tânărul înainte de dispariție. Simon a apucat să sune vineri, 9 august, în jurul orei 9 dimineața, la 112, numărul european de urgențe, unde a anunțat că: ”Am căzut de pe o stâncă, am picioarele rupte, văd marea, dar nu știu unde sunt.” De atunci telefonul său nu a mai mers, cel mai probabil s-a descărcat.

Un bărbat din Milano a jefuit o prostituată româncă după care a încercat să se sinucidă

Dar iată că de câteva minute a apărut în presa italiană și notiția pe care nimeni nu ar fi dorit să o citească: Potrivit TgCom24,  cadavrul tânărului a fost identificat de salvatori în partea de jos a unui râu , pe o potecă nu foarte vizibilă din care ar fi căzut într-o zonă din Belvedere di Ciolandrea, în municipiul San Giovanni a Piro. Alarma a fost lansată de tânărul de 27 de ani care a sunat la 118, fără a putea să-și comunice poziția.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, vă rog să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.