Un ”vindecător” a profitat de o fetiță cu probleme psihice pentru a o abuza: linșat de familie și de mulțimea furioasă

Un ”vindecător” a profitat de o fetiță cu probleme psihice pentru a o abuza. O poveste plină de minciuni, violență sexuală și răzbunare reiese din ziarele indiene . O familie îngrijorată de sănătatea mintală a fiicei lor în vârstă de 14 ani a apelat la  un așa-zis vindecător. Odată ce au înțeles situația, bărbatul le-a spus că o va vindeca prin metoda tantrică . Vindecătorul, însă, profitând de situație, a început să o violeze pe fată, amenințând-o că îi va ucide părinții dacă va vorbi.

Citește și Paste de dinți potențial cancerigene, se salvează doar 3 din 14 mărci. Vezi care sunt cele mai sigure

Abuzurile au continuat luni de zile fără ca adolescenta să vorbească cu nimeni. Dar apoi a început să simtă disconfort și durere în zona vaginul, iar mama ei a dus-o la spital pentru un examen medical. Ginecologul a observat că problema fetiței se datora unei infecții vaginale. Atunci mama a înțeles imediat că vindecătorul o violase.

Părinții victimei, în loc să alerteze imediat autoritățile, au povestit localnicilor despre ceea ce s-a întâmplat. În scurt timp, o mulțime de persoane s-au adunat în fața biroului bărbatului și au început să ceară explicații. Bărbatul s-a apărat de acuzațiile de viol, dar cuvintele sale nu au convins pe nimeni, așa că mulțimea care l-a târât în ​​stradă începând să-l lovească cu pumnii și cu picioarele.

Înainte de a fi ucis, poliția a intervenit și l-a luat pe bărbat în arest. Vindecătorul este acum în închisoare sub acuzația de viol. Această acuzație va trebui confirmată de anchetele pe care agenții le-au deschis asupra cazului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *