Un vis de câteva ore: le-au fost creditați cu 37 de milioane în contul bancar, dar s-au trezit. A fost o greșeală

Când a văzut această sumă în contul său bancar, a trebuit să așeze ca să nu se prăbușească pe podea: 37 de milioane de dolari care au a părut din senin în contul său bancar.  Ruth Balloon, în vârstă de 35 de ani, din Dallas, a experimentat senzația de a fi milionară pentru o zi. Ea a văzut pentru câteva ore viața ei schimbată radical, dar știa că ceva o va face să se reaîntoarcă la realitate . Și așa a fost. Nicio rudă îndepărtată nu a depus acești bani în contul său, a fost o greșeală a băncii care a făcut-o să spere că viața ei s-a schimbat pentru totdeauna.

Deși știa că banii nu sunt ai aei Ruth a avut timp să fantaseze și să se gândească la modul în care i-ar cheltui: „Aș fi donat o parte din ei și apoi aș fi dorit să-i investesc în imobiliare. Dar știam că banii nu sunt ai noștri. Am visat doar cu ochii deschiși ”.

Citește și Ea o româncă și el un avocat italian: obligau o altă româncă să se prostitueze

Câteva ore mai târziu, Ruth și familia ei au trebuit să se întoarcă cu picioarele pe pământ: a fost pur și simplu o eroare bancară. „Pur și simplu și-au cerut scuze. Am sperat că ne vor da o recompensă pentru că nu ie-am atins. Cred că ar trebui să investească ceva mai mult în sistemul lor de securitate „.

Păcat. Ruth și familia au rămas  cu un vis de câteva ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram